Asino gimtadienis
+7
Alexandrite
Shin
Kuro
Lax
Scourgen
Tsuyu
Sable
11 posters
:: Pagrindinis :: Naujienos
Puslapis 1 iš 1
Asino gimtadienis
Paimta iš http://asinadream.failai.lt/viewtopic.php?f=32&t=1064Kasharas rašo:Data: kovo 1 (kitas sestadienis)
Laikas: kazkur apie 10h ryto, kad galetu prisdijungt ir zmones is kitu miestu. Kadangi dauguma autobusu isvaziuoja apie 5h, tai kad spetume pabut visi kartu))
Vieta: jei surinksim pakankamai zmoniu - uzsakysim vieta sushi bare^^
Vieta2: kur susitiksim priklausys nuo to kiek ir kokie zmones dalyvaus^^ Aka, gal reikes ka is stoties pasiimt)) Taigi del vietos dar tarsimes
Dresscode: butu malonu jei apsirengtumet pagal japanese street fashion stiliu^^ Tie patys fruitai)) Juk svente, pasipuoskime^___^
Pinigai: gerai butu jei turetumet su savim 30-40 lt. Nesakau kad mes viska isleisim, bet del visa ko. Tikrai liks, nemanau kad tiek daug privalgysim)) Tiesiog nesinori, kad jei ka gautusi gan nejauki situacija v.v'
Laukiam: Asino forumieciu, bei Vak'o, kaip garbingu sveciu)) Kadangi manau susidraugavom su Vak'u forumu, tai galetume juos ir pakviest;)) Butu malonu^___^
Tai kokios mintys Kuro Shiro klubiečių šiuo klausimu?
Re: Asino gimtadienis
mane asmenishkai zudo tas 30-40 litu turejimas..
shiuo metu mano kisenese tokie vejai kad net siaubas..tad..po shio savaitgalio vapse busiu basa T__T
shiuo metu mano kisenese tokie vejai kad net siaubas..tad..po shio savaitgalio vapse busiu basa T__T
Planuoju prisidedi. Va si savaitgali prie baznycios einu maistui. Gal kas pavyks
P.S. Kada VAK'o gimtadienis? O.o
P.S. Kada VAK'o gimtadienis? O.o
Scourgen- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 164
Registration date : 2007-06-12
Šiaip rodos ta suma yra maksimumas. Na bet aš asmeniškai irgi tiek neleisiu.
Dėl vak'o gimšos, tai balandžio pabaigoj kažkurią dieną, kai pirmas meet'as buvo, tik nepamenu tiksliai, nes pirmam nebuvau. Arba galim galvot kažkurią kitą dieną, pvz kai pavadinimą išrinkom
Dėl vak'o gimšos, tai balandžio pabaigoj kažkurią dieną, kai pirmas meet'as buvo, tik nepamenu tiksliai, nes pirmam nebuvau. Arba galim galvot kažkurią kitą dieną, pvz kai pavadinimą išrinkom
Ziuresim kaip gausis mum cia..labai nepatogus laikas ><'' demo..stengsimes
Kuro- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 277
Registration date : 2007-09-06
hm.. na jei kaip nors susiruosiu tai ir atvarysiu.. bet ir taip retai retai rodaus.. o Pirmasis VAK'o meetas buvo balandzio 28d. jei summary nuotraukoj neklysta ^^
Paskutinį kartą redagavo Shin, Št. 03 01, 2008 12:32 pm. Redaguota 1 kartą
Shin- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 13
Registration date : 2007-09-10
Gal ir man atkeliauti? Ar nebusiu ten ne i tema?
Alexandrite- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 2
Registration date : 2008-02-02
Nenoriu pasirodyt nemandagi, bet - Shin, Alexandrite, o mes pažistami? Turit kažką bendro su Asino forumu?
Labai atsiprašau, jei įžeidžiau, gal nickų netapažinau netyčiom....
Labai atsiprašau, jei įžeidžiau, gal nickų netapažinau netyčiom....
Nedaug. Taigi tikrai manau jausciaus ne i tema.
Alexandrite- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 2
Registration date : 2008-02-02
Nva, pavalgėm sushiu bei su "i am me" parungtyniavom gero tokio kiekio wasabi valgyme
Ai fun buvo, gaila turėjau kiek anksčiau išeit. Mhm, tikriausiai dabar iki vak'o gimšos ir nematysiu nieko daugiau
Ai fun buvo, gaila turėjau kiek anksčiau išeit. Mhm, tikriausiai dabar iki vak'o gimšos ir nematysiu nieko daugiau
Lax rašo:Kas ta alexandrytė? O_O
FBI O_O TRYING TO GET ISPS TO TURN OVER THE DATA O_O
Usotsuki- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 187
Registration date : 2007-06-15
Shesh. Negąsdink. Aš galvojau čia manęs atėjo. Phiu ^^'
Brač sems dabar otakus už nelicenzijuota produkcija.
Brač sems dabar otakus už nelicenzijuota produkcija.
Asino gimtadienis
mm as cia gal biski ne i tema, bet gal jus cia kovo pirma buvot susi restorane pilies gatveje, ten apatineje saleje?
-Etna-- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 17
Registration date : 2008-03-03
well yeah! ^_^
Usotsuki- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 187
Registration date : 2007-06-15
:: Pagrindinis :: Naujienos
Puslapis 1 iš 1