Kunigunda Lunaria 2008
+5
Shin
Kuro
Lax
Tsuyu
Egura
9 posters
Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Kunigunda Lunaria 2008
Šiemet, kaip jau įprasta pirmąjį gegužės savaitgalį vyks alternatyvios darkwave muzikos festivalis Kunigunda Lunaria. Tarp pirmųjų patvirtintų grupių - pernai metais festivalyje dalyvavę "Gothika" japoniukai... kurie pasirodo gegužės 3 dieną.
Kolkas daugiau info neteko girdėti, nei dėl kainų nei dėl renginio vietos (kažkokios tik nuogirdos, kad pirmą ir trečia diena vyks kažkokiam L'amoure (ar kažkas panašasu) klube.
Anyway, man smalsu, ar kas nors iš jūsų planuoja eiti Gothikos pasiklausyti?
(pernai buvau, man visai neblogai susiklausė )
http://www.myspace.com/gothikatokyo
http://www.myspace.com/kunigundalunaria
Kolkas daugiau info neteko girdėti, nei dėl kainų nei dėl renginio vietos (kažkokios tik nuogirdos, kad pirmą ir trečia diena vyks kažkokiam L'amoure (ar kažkas panašasu) klube.
Anyway, man smalsu, ar kas nors iš jūsų planuoja eiti Gothikos pasiklausyti?
(pernai buvau, man visai neblogai susiklausė )
http://www.myspace.com/gothikatokyo
http://www.myspace.com/kunigundalunaria
Re: Kunigunda Lunaria 2008
tai dar taip toli, kad nesu isitikinus ar eisiu..bet galvojau..
pernai buvau, bet tik antra diena,tad japonu nemaciau..nesudomino manes jie tada pakankamai(ir shiaip man elektro nepatinka)...
o shiais metais dar nezinia..
visuose tose gotishkuose renginiuose mane pradeda erzinti publika..kaip ir nebe vieta man tarp ju
pernai buvau, bet tik antra diena,tad japonu nemaciau..nesudomino manes jie tada pakankamai(ir shiaip man elektro nepatinka)...
o shiais metais dar nezinia..
visuose tose gotishkuose renginiuose mane pradeda erzinti publika..kaip ir nebe vieta man tarp ju
Na man būtent tokio pobūdžio elektronika irgi nelabai prie širdies (per skysta, "very cheesy" kaip mes sakom), tuo labiau, kad šiaip gotiškuose renginiuose nesilankau... na čia kaip ir ne vien gotiškas tas renginys.. bet vis vien dauguma ten jų..
Namuose klausant kaip ir ne per labiausiai, bet live'as japoniukų man patiko, labai smagiai pasibuvojau, vokalas šiaip labai gražus, sodrus toks...smagiai klausosi... Rytietiški motyvai gražūs....
Namuose klausant kaip ir ne per labiausiai, bet live'as japoniukų man patiko, labai smagiai pasibuvojau, vokalas šiaip labai gražus, sodrus toks...smagiai klausosi... Rytietiški motyvai gražūs....
http://www.kunigunda.lt/
Čia daugiau informacijos. O šiaip. Imam ar ne?
Laxas ant prikolo pajamtų, pažiūrėt kas per "x" čia ir šiaip pasižiūrėt į gotus. Rimtai dar nebuvau nė vienam rimtesniam gotų tūse, tai šiaip būtų įdomu pašnipinėt kas ir kaip ten xD
Čia daugiau informacijos. O šiaip. Imam ar ne?
Laxas ant prikolo pajamtų, pažiūrėt kas per "x" čia ir šiaip pasižiūrėt į gotus. Rimtai dar nebuvau nė vienam rimtesniam gotų tūse, tai šiaip būtų įdomu pašnipinėt kas ir kaip ten xD
Kad ir kaip keista, netgi Kuro masto patraukti seis metais xD tad let's go VAK, we will be black (angliskas akcentas like: blaak ir va surimavau kazka xD)
Kuro- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 277
Registration date : 2007-09-06
Pavasaris kažkoks permainų metas. Tai žiūrėk beveik mini-cosplay eventas gautųsi xD Aprengiam kuro bondage marškiniais ir sijonu xD
As butinai tureciau ^^ ir pasistengsiu i visas tris dienas o visas jegas taupysiu Gothikai. Namuose ju klausausi Ir del sijonu pritariu ^^
Shin- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 13
Registration date : 2007-09-10
nepamirshkit pats Lax sijono..arba mini sortuku ar shiaip ko XDDD
bo dar uzmetys tave gotai savo sunkiais zvilgzniais
bo dar uzmetys tave gotai savo sunkiais zvilgzniais
Pfff. Kas man tie sunkūs gotų žvilgsniai? Baikis. Viskas man ok bus ^^ O dėl sijono pamąstysiu :>
ohhhh... sijonas...*nosebleed*
Kaip pvz. Andro
Aš i Gothikos pasirodyma tikrai eisiu, pasipuošim kaip sakant, aš pernai irgi pasipuošti bandžiau, bet labai kukliai ten gavosi...:-P (nors man pačiai ir ne kukliai atrodė )
Kaip pvz. Andro
- Spoiler:
Aš i Gothikos pasirodyma tikrai eisiu, pasipuošim kaip sakant, aš pernai irgi pasipuošti bandžiau, bet labai kukliai ten gavosi...:-P (nors man pačiai ir ne kukliai atrodė )
Eisim, eisim. kaip ir visada ^_^ nors siaip nieko ten labai gero, bet vien del bajerio nueisiu. <<<< grynai kaip visada XD nes man tai ten ir biski muzika lieva, ir auditorija, ir siaip...
Usotsuki- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 187
Registration date : 2007-06-15
Atnaujintas kunigunda.lt puslapis...
Bet brač kai Gothika gros bilietų kainos nuo 75 lt (berods kovo mėnesį tiek, po to brangs) ... vaje vaje... šimtuką prisgriebi, tai dar 25 lt alui lieka
Echh reisk dirza susiveržt ir ant dietos kokį mėnesiuką :DDDD...
Bet aš visvien jaučiu, kad reikia lėkti
Bet brač kai Gothika gros bilietų kainos nuo 75 lt (berods kovo mėnesį tiek, po to brangs) ... vaje vaje... šimtuką prisgriebi, tai dar 25 lt alui lieka
Echh reisk dirza susiveržt ir ant dietos kokį mėnesiuką :DDDD...
Bet aš visvien jaučiu, kad reikia lėkti
nu kad nzn ka dar tuo metu darysiu ir kelint valanda vyx viskas ir dar neaiskiu zmogu prisirinx XD
Antros dienos koncą i "New York" klubą perkėlė, yosh...labai gerai, namai visai arti.
Preparty galima padaryti
Preparty galima padaryti
http://www.newyorkclub.lt/main.aspx?show=contacts
Kalvarijų gatvėje.
1 ir 3 dieną vyks kažkokiam tai lamoure klube, o antrą New Yorke.
Kalvarijų gatvėje.
1 ir 3 dieną vyks kažkokiam tai lamoure klube, o antrą New Yorke.
>.> man lamūras geriau žinomas nei ny, nors arčiau ir gyvenu O_O
Egura, kada arbatos pasikviesi? :/ niekaip nesulaukiu
Egura, kada arbatos pasikviesi? :/ niekaip nesulaukiu
uuu tai NY yra tame buvusiame kinoteatre? prie zalgirio stoteles?
jo....man tada shakes jei ash eisiu i kunigunda..ish ten pati blogiausia transportavimosi vieta..plius po velniais kalvarijos su savo visais girtuoklias ir shiaip forsais..haha...smagu...
jo....man tada shakes jei ash eisiu i kunigunda..ish ten pati blogiausia transportavimosi vieta..plius po velniais kalvarijos su savo visais girtuoklias ir shiaip forsais..haha...smagu...
Jo, čia tas pats muzikins taetras, klubas prie žalirio stotelės :-)
LAX, Tsuyu... tai prašom pas mane tadu preparčiui, afterparčiui ir arbatėlėm, aš Minties street gyvenu ..
LAX, Tsuyu... tai prašom pas mane tadu preparčiui, afterparčiui ir arbatėlėm, aš Minties street gyvenu ..
Reik žiūrėt dar. Vat dėl kunigundos dar parinasi laxas ar išvis eis. Neatrado jis dar savo vietos po saule ir gali suabejot ar eis. O gal litų nebus. Ir kokios dar arbatos, kai načnykas šalia? Nu bet jei eisim, tai reiks būtinai užsukt. Ir Kuro prigriebsim, jei keliaus kartu.
O Tsu nesiparink. Savas rajonas. Savais takais pavesiu iki 19 ir tiesiai parvažiuosi. Beveik. Nežinau, kaip ten pas tave.
O Tsu nesiparink. Savas rajonas. Savais takais pavesiu iki 19 ir tiesiai parvažiuosi. Beveik. Nežinau, kaip ten pas tave.
tai kas, kad tau savas man nesavas ir nepatogus, o 19 jusu zinai naktimins nevazineja...
Kunigunda Lunaria 2008
mmm kaip kunigunda be manes >.> siemet neleisiu sau jos praleisti
-Etna-- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 17
Registration date : 2008-03-03
Įdomu, kada Tiketa pradės vienos dienos bilietus platinti...(šiandien dar nebuvo, nors mano žiniomis šią savaitę jau turėjo pradėti)...
Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3