Sekmadienį prie ežero
+4
Egura
Tsuyu
Lax
Sable
8 posters
:: Pagrindinis :: Naujienos
Puslapis 1 iš 2
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Sekmadienį prie ežero
Idėja paprasta - sekmadienį susirinkus antakalnio žiede 11:30 (11:47 - autikas) 39 autiku nuvažiuot ir pasibūt prie Balžio ežero (aka Šilas). Išlipama priešpaskutinėje stotelėje (aka Balžio st.) - čia tiem, kas gal veluos ar šiaip veliau atvaryt ruošias.
Gerai būtų aptūrėt kamuolį kokį tinklinio ar kokią sviedimui skirtą lėkštę 4 some physic activity. Ant ko atsisėst pasiimsim. Jei Scourgen varys, tai gal Munchkinai priedo būtų? Tai va, ir aišku užkąsti bei atsigerti visi pasiimam kiek norim, bet tiek kad be problemų vėliau vakare nuvyktumėm namo
Kol kas pasirašė varyt: Sable, Kuronii, Tsuyu?, Lax, Scourgen?, Cold-Hearted
Paskutinį kartą redagavo Sable, Pen. 05 09, 2008 4:31 pm. Redaguota 2 kartus(ų)
Re: Sekmadienį prie ežero
Pasibuvimas tik? Turiu tą seną kamuolį kažkur dar nuo futbolo užsilikusį (lyg ir). Munchkinus galima pasiskolinti tuo atveju jei Egio nebus. Norėtųsi ne sekmadienio, o šeštadienio. Negalima pastumt, ar ką? Vis daugiau laisvės~
siaubas kaip ash ten vel atsiduriau?ash nesakiau kad dalyvausiu >__<""
jau tie vyrai...XD
jau tie vyrai...XD
Aš šį kartą pasuoju ...labai trumpas savaitgalis, gausybė planų susikrovė... nežinau kaip suspėsiu, labai mažai dar miegu visą savaitę...tai dar rieks ir atsigriebt ...
Tsuyu rašo:siaubas kaip ash ten vel atsiduriau?ash nesakiau kad dalyvausiu >__<""
jau tie vyrai...XD
xDDDDDD
*drops dead*
Nu ką. Nebus mūsų daug. Jei išvis dar susirinksim. Sable labai vėlai sugalvojo visą reikalą >.<
Nu matai irgi su reikalais buvaus
Hmz, kai man tenka aukoti laiką į minimytą atvaryt tai taip stipriai nesiparinau. Btw, Tsuyu, tu tai podefaultu visad patenki sąrašan nuolat čiuju kaip ir dar kai kurie
Na galvojam, dar laiko iki sekmadienio yra. O išsimiegot spėsit dar, arba ten gamtoj padribsosit. Aš va iškentėjau savaitę nemiegojimo tokio gero Tačiau varau aš bet kokiu atveju, kad ir vienas, tik jau tada čiuju teks pasisportuojant nubėgt ežeran, nes bl kažkaip šįmet vėlai sezoną atidarynėsiu.
Btw, oras tai gerulis nusimato http://www.meteo.lt/oru_prognoze.php
Jei kamuolys bus tai gud; jei ką, dar lėkštę tą pabandysiu kokioj pardoj atrast. Ir gal tada šivakar užlendam į skaipus savo nuo 9h, atai iki to laiko aš pabandysiu pamiegot, o jei nepavyks, tai grįžt po ataskaitos aplaistymo
Hmz, kai man tenka aukoti laiką į minimytą atvaryt tai taip stipriai nesiparinau. Btw, Tsuyu, tu tai podefaultu visad patenki sąrašan nuolat čiuju kaip ir dar kai kurie
Na galvojam, dar laiko iki sekmadienio yra. O išsimiegot spėsit dar, arba ten gamtoj padribsosit. Aš va iškentėjau savaitę nemiegojimo tokio gero Tačiau varau aš bet kokiu atveju, kad ir vienas, tik jau tada čiuju teks pasisportuojant nubėgt ežeran, nes bl kažkaip šįmet vėlai sezoną atidarynėsiu.
Btw, oras tai gerulis nusimato http://www.meteo.lt/oru_prognoze.php
Jei kamuolys bus tai gud; jei ką, dar lėkštę tą pabandysiu kokioj pardoj atrast. Ir gal tada šivakar užlendam į skaipus savo nuo 9h, atai iki to laiko aš pabandysiu pamiegot, o jei nepavyks, tai grįžt po ataskaitos aplaistymo
Yay! Ir mane prirasykite^ ^ o lekste tai as galiu parupintixD
Cold-hearted;D- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 25
Registration date : 2007-10-09
A, tai nesivarginsiu tada po pardas landžiot
Nu kaip matyt chebros bus, užsiimt irgi kuom
Nu kaip matyt chebros bus, užsiimt irgi kuom
eee... Tai ne sekmadieni?
PuikuxD as dar anime zurnalu galesiu atsinesti
Ntataigis, Laxas su Kuro irgi atkrito
Nelabai kas ir teliko, na nieko nepadarysi, teks perkelt sumanymą į kitą savaitgalį. Tikėkimes Cold-hearted pasitikrins, forumą kad tik nenuvarytų veltui antakalnin =|
Na bet aš kaip ir žadėjau, ežeran vis vien traukiu. Tik kadangi be kompanijos, tai reiškias gerą sportą apturėsim nuo namų bėgt 20km
Nelabai kas ir teliko, na nieko nepadarysi, teks perkelt sumanymą į kitą savaitgalį. Tikėkimes Cold-hearted pasitikrins, forumą kad tik nenuvarytų veltui antakalnin =|
Na bet aš kaip ir žadėjau, ežeran vis vien traukiu. Tik kadangi be kompanijos, tai reiškias gerą sportą apturėsim nuo namų bėgt 20km
Na tai tada kita kartaxD
Tai ką veikiam šį savaitgalį? Ašai galėtau.
Orai kolkas man nieko gero nežada.
Egis irgi xD
Keliam dar kitam ar?
Orai kolkas man nieko gero nežada.
Egis irgi xD
Keliam dar kitam ar?
Klausimas ar kiti galit ir norit šį savaitgalį? Jei bus 5 ar daugiau žmogai, tai galim varytis ežeran, jei nedasirinks, tai hmz atkeliam dar tolimesniai ateičiai tada.
So far: Sable, Lax, ... Kuronii? Cold-hearted? Tsuyu? Gvinblade? ... anyone else?
So far: Sable, Lax, ... Kuronii? Cold-hearted? Tsuyu? Gvinblade? ... anyone else?
as kazkuria diena savaitgalio pjausiu zole, tai nzn. Rasyk ne GvinBladE, o GvauZas...
As kol kas dar nieko nesuplanavau^ ^
Mjo, Kuro irgi dar nera isitikines kaip ten bus, mat kasdien popiet turi siokiu tokiu reikalu su sveikata
Kuro- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 277
Registration date : 2007-09-06
Tai vat, buvo jau kalbėta apie mytą savaitgalį, tai ir darysim manau kaip šioj temoj minėta prie Balžio ežero (aka Šilas). Apsitarkit čia kažką ir galutinai ką nuspręsit ir kaip parašykit man kas sms'ą.
sux to have a pc bein' broken =/
sux to have a pc bein' broken =/
Kodėl nesusitaisai? O šiaip savaitgalis greičiausiai bus poilsiui, arba darbui. Nežinau ar ištrūksiu, nebent labai jau viliotų.
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
:: Pagrindinis :: Naujienos
Puslapis 1 iš 2