Tebūnie naktis! 2oo8
5 posters
Tebūnie naktis! 2oo8
Taigi vel musu miestelio gatveles sudrebins "Tebunie naktis". Ir vel kiaura nakti duosimes po Vilniu ir problemu ieskosim..Sabaliui bus galima Fera surasti, vel Sereikuose pamiegos xD anyway, kas is jusu varo? Ir varom atskirai ieskot draugu, ar visi kartu?
Data: birželio 21 d., 18.00-06.00
Vidurvasario naktį vykstanti kultūros, meno, muziejų ir muzikos šventė. Vilniaus gyventojai ir svečiai kviečiami į kultūringą naktinėjimą po Vilnių aplankant naktines šokių pamokas, kiną po atviru dangumi, koncertus bažnyčiose, parodas muziejuose ir galerijose, madų demonstravimo vietas, lazerių spektaklį, poezijos skaitymus ir kitokias meno akcijas, kuriose susipina vietos ir europinės tradicijos.
2007 m. kultūros naktį mieste šventė apie 90 tūkst. žmonių, kurie elgėsi kaip kultūringi svečiai, o ne nedrąsūs žiūrovai, jie sukūrė miestui gyvą ir kūrybingą atmosferą.
http://www.culturelive.lt/lt/programa2008/2008programa-nktis/programa2/
Data: birželio 21 d., 18.00-06.00
Vidurvasario naktį vykstanti kultūros, meno, muziejų ir muzikos šventė. Vilniaus gyventojai ir svečiai kviečiami į kultūringą naktinėjimą po Vilnių aplankant naktines šokių pamokas, kiną po atviru dangumi, koncertus bažnyčiose, parodas muziejuose ir galerijose, madų demonstravimo vietas, lazerių spektaklį, poezijos skaitymus ir kitokias meno akcijas, kuriose susipina vietos ir europinės tradicijos.
2007 m. kultūros naktį mieste šventė apie 90 tūkst. žmonių, kurie elgėsi kaip kultūringi svečiai, o ne nedrąsūs žiūrovai, jie sukūrė miestui gyvą ir kūrybingą atmosferą.
http://www.culturelive.lt/lt/programa2008/2008programa-nktis/programa2/
Kuro- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 277
Registration date : 2007-09-06
Re: Tebūnie naktis! 2oo8
Tikrai imu, jei niekas neišpuola. O kaip ir su kuo dar nenusprendžiau :] Bet jei kas - tai manau vistiek susitiksim.
pas mane kieme praeitais metais vyko baletas, buvo super. Soko Acid city ir kelias kompozicijas is spragtuko. Supuole i balkona grozejomes . But labai smagu kad galeciau dalyvaut ir as bet no no no laukia seneliai
sintra- Pradedantysis
- Pranešimų skaičius : 56
Registration date : 2007-10-17
jei nenutrenks masina..neishtiks koks nors shokas ar nepliaups kokia liutis BUTINAI..=)
ir tikriausiai ne su jumis..nes si kart noriu viska pamatyt..ne tap kaip praeitais, kai del mano chebros neorganizuotumo nesugebejom pamatyt visko ka norejom..tad...
geros NAKTIES!
galbut minioje persimesime sypsenom...
nes man svarbi KULTURINE sio renginio dalis..
ir tikriausiai ne su jumis..nes si kart noriu viska pamatyt..ne tap kaip praeitais, kai del mano chebros neorganizuotumo nesugebejom pamatyt visko ka norejom..tad...
geros NAKTIES!
galbut minioje persimesime sypsenom...
nes man svarbi KULTURINE sio renginio dalis..
bad news man nebusiu Vilniuj, net Lietuvoj, manes neras. Buhuhuhu
sintra- Pradedantysis
- Pranešimų skaičius : 56
Registration date : 2007-10-17