www.vilniusanimeclub.com? xD
+4
Kuro
Sable
Scourgen
Lax
8 posters
:: Pagrindinis :: Klubo reikalai
Puslapis 1 iš 1
Reikia / Nereikia puslapio internete.
www.vilniusanimeclub.com? xD
Paskutiniame susitikime buvau užsiminęs, kad vak'as visdar neturi internetinio puslapio, o idėja persikelti į kitą forumą mums kaip ir nepavyko, tai dabar bandoma prakišti kita idėja - susikurti paprastą puslapiuką, kuriame tiesiog būtų šiek tiek informarcijos apie klubą, narius, veiklą ir kontaktai. O forumas paliktų tas pats, tiesiog būtų galima pasiekti iš to puslapio šį forumą. Ir žinoma senu adresu. Pliusai būtų tokie, kad būtų galima lengviau pasiekti jį ir šiaip informacijos sklaida turbūt būtų lengvesnė. BET, šis puslapiukas pareikalautų šiokių tokių lėšų, bo nesiruošiu vėl visko mokėt iš savo kišenės, bo nedirbantis esu. Tad nežinau kiek išeitų tiksliai, bet būtų galima sms'ais paaukot. Tarkim pradžiai mėnesį užkraučiau iš savo kišenės, bet kitam mėnesiui jau draugiškai paremtume puslapiuką. Hostingas tai vieni niekai. Bet dar reiktų pirktis domainą(vardą internete like www.vakeris.lt), kuriam tikrai reikia jau pinigus mestis reiktų.
Na pridedu balsavimą ar reikia šito, ar nereikia. Taip pat jūsų nuomones apie dotavimą šio puslapio, kas jame turėtų būti ir pvz. kokio adreso mums reiktų norėčiau išgirsti.
Pagarbiai, Vilniaus Anime Klubo Odminas XD
Na pridedu balsavimą ar reikia šito, ar nereikia. Taip pat jūsų nuomones apie dotavimą šio puslapio, kas jame turėtų būti ir pvz. kokio adreso mums reiktų norėčiau išgirsti.
Pagarbiai, Vilniaus Anime Klubo Odminas XD
Paskutinį kartą redagavo Lax, Sk. 12 14, 2008 6:19 pm. Redaguota 1 kartą
Re: www.vilniusanimeclub.com? xD
Na adresas tai gali tiesiog būti www.vak.lt Nereikia čia dėl to labai galvą sukti. O kokios kainos šiuo metu domainų? Bijau, kad infliacijos nagai ir šią sritį apdraskė.
Pačiame puslapyje turėtume turėti:
*Kiekvienų metų veiklos programą
*Tam tikrų veiklų detalesnius aprašymus (stovykla pvz)
*Meetų informaciją
*Pagrindinių narių biografijas įskaitant kontaktus (čia kad žinotų su kuo susideda )
*Na ir linką į forumą.
Nelabai pagarbiai Vilniaus Anime Klubo Komunistas
Pačiame puslapyje turėtume turėti:
*Kiekvienų metų veiklos programą
*Tam tikrų veiklų detalesnius aprašymus (stovykla pvz)
*Meetų informaciją
*Pagrindinių narių biografijas įskaitant kontaktus (čia kad žinotų su kuo susideda )
*Na ir linką į forumą.
Nelabai pagarbiai Vilniaus Anime Klubo Komunistas
Scourgen- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 164
Registration date : 2007-06-12
Va tik dabar įdėjau apklausą, nes per žioplumą buvau pamiršęs.
Čia kainos:
VHOST 400 planas tai 4lt/mėn. Viso metams gaunasi nei daug nei mažai - 48lt. Manau būtų galima sau leisti. O domainas - lt, com, org, net ir kitos - 30lt yra išimčių. jas galite peržiūrėti čia: http://www.vhost.lt/?m=texts/domainPrices P.S. Kainos nurodytos be 18prc pvm. reiškias lt galūnė pvz. kainuos 30 + 18prc pvm.
Čia kainos:
VHOST 400 planas tai 4lt/mėn. Viso metams gaunasi nei daug nei mažai - 48lt. Manau būtų galima sau leisti. O domainas - lt, com, org, net ir kitos - 30lt yra išimčių. jas galite peržiūrėti čia: http://www.vhost.lt/?m=texts/domainPrices P.S. Kainos nurodytos be 18prc pvm. reiškias lt galūnė pvz. kainuos 30 + 18prc pvm.
Daugiau mažiau vienbalsiai nusprendėm, kad svetainė bus, dabar beliko išsirinkti domainą.
Siūlom ir renkam. Štai keletas aptarimui:
vak.lt
vilniusanimeclub.lt
acvilnius.lt
kuroshiro.lt
vilniausanimeklubas.lt
Šiaip asmeniškai man priimtiniausias, draugo Egio siūlytas variantas vak.lt, bo nieko įpatingo ir lengvai įsimenamas / parašomas. Turėkim omeny, kad galūnė taip pat keičiama - galėtų laisvai suktis ir .net, .info, .org So kalbamės ir gal balsuojam už domainą? Įrašome pranešime norimą, arba siūlomą variantą.
Siūlom ir renkam. Štai keletas aptarimui:
vak.lt
vilniusanimeclub.lt
acvilnius.lt
kuroshiro.lt
vilniausanimeklubas.lt
Šiaip asmeniškai man priimtiniausias, draugo Egio siūlytas variantas vak.lt, bo nieko įpatingo ir lengvai įsimenamas / parašomas. Turėkim omeny, kad galūnė taip pat keičiama - galėtų laisvai suktis ir .net, .info, .org So kalbamės ir gal balsuojam už domainą? Įrašome pranešime norimą, arba siūlomą variantą.
vak.lt
vilniusanimeclub.lt
vak - jei lt snukiam, o vilniusanimeclub suteikia tokio solidarumo s'kant.
vilniusanimeclub.lt
vak - jei lt snukiam, o vilniusanimeclub suteikia tokio solidarumo s'kant.
Kuro- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 277
Registration date : 2007-09-06
As uz vilniusanimeclub.lt, bent jau todel kad tik is pavadinimo matosi kas per sajtas
AcroX- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 31
Registration date : 2008-12-01
man tai vak.lt yra patogu. vilniusanimeclub.lt also suits me. .org galune man labaiu patinka, thou >_>
nors .lt gaune geriau isimenama. kaikurie susiparins ir pamirs tas galunes lol.
nors .lt gaune geriau isimenama. kaikurie susiparins ir pamirs tas galunes lol.
Usotsuki- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 187
Registration date : 2007-06-15
Man jau tai kad trys žodžiai pavadinime vien vėžį varo Aš aišku būsiu vėl zanūdą ir imčiau kuroshiro.lt
vak klaidina(vilniaus autostopininku klubas, vilniaus akvariumistu and so on)
jokiu kuro-shiro - man sitas pavadinimas vezi varo(nors pati ir pasiuliau nfk)..
jokiu kuro-shiro - man sitas pavadinimas vezi varo(nors pati ir pasiuliau nfk)..
Anyway. VAK.lt pasirodo yra užimtas, tad dabar dar daugiau apmąstymų.
O kaip jum senas geras acvilnius.lt?
O kaip jum senas geras acvilnius.lt?
vak - verslo audito konsultacijos man patinka acvilnius.lt vistiek visada ta galune rinkdavau
sintra- Pradedantysis
- Pranešimų skaičius : 56
Registration date : 2007-10-17
:: Pagrindinis :: Klubo reikalai
Puslapis 1 iš 1