NANA
+3
Lax
Kuro
Tsuyu
7 posters
Puslapis 1 iš 1
NANA
Anime Nfo || AniDB
žanras: Komedija, Drama, Romantika, Shoujo
Metai: 05.04.2006 iki 29.03.2007
Tv serijos, 47 epsizodai
Žiemos vakarą traukinyje, važiujančiame i Tokyo, Komatsu Nana atsitiktinai atsisėda šalia Osaki Nana. Komatsu Nana [Hachi], keliauja į Tokyo paskui savo vaikiną norėdama ten pradėti naują gyvenimą.Osaki Nana[Nana], keliauja į Tokyo norėdama tapti profesionale dainininke.
Hachi ir Nana visiškai skirtingos merginos, kurias sieja tik vienodas vardas. Išlipus iš traukinio jų keliai išsiskiria. Atrodo, tuo viskas ir baigsis, tačiau beieškodamos gyvenamosios vietos jos susitinka bute 707 ir..pradeda gyventi kartu.
Hachi - paprasta, švelni, naivi, o Nana šiek tiek paslaptinga, šaltakraujė ir rami(nors kartais būna ir ekscentriška).Hachi pradėti savo naująjį gyvenimą Tokyo padeda vaikinas Shoji ir draugai Junko, Kyosuke. Tuo tarpu Nana siekia sceninio debiuto su pankų grupe "Blast".
Tačiau, aš manau, kad NANA anime negalma taip imti ir įsprausti į paprasto anime aprašą. Nana tai pagal Ai Yazawa mangą sukurtas anime. Šiame anime rasite: draugystės, meilės, muzikos, panku mados(Vivienne Westwood) ir ne tik..Taigi apie NANA galėčiau rašyt iš ties daug(nenoriu prispoilerinti), bet geriau vieną kartą pamatyti nei šimtą kart išgirsti.
Wiki:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nana_%28manga%29
Re: NANA
Pasieke mane gandai kad anime neblogas, bet atvirai pasakius mane tikria gazdina tas piesimas
Kuro- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 277
Registration date : 2007-09-06
lax malonek nenaudoti necenzuriniu zodziu!!Lax rašo:Mane gąsdina pati animo idėja apie pispankius >.>
o pats piesimas anime jo, bishky kraupus...pripazystu..
tiesa pasakius nezinau ar bicai tokius anime ziuri, tai kaip ir nezinau, ir neketinu jusu tkint ji pasiziuret.taciau, man asmenishkai jis labai patiko..deja minusas, muzika totaliai ne tokia, turiu omeny kaip roko(tapnest) ir panku(Blast) grupem muzika grojanti anime skystoka...
ash asmenishkai pradejau nuo mangos(su manga dar ir dabar bendrauju, best shoujo mangaka Ai Yazawa^^).paskui persimeciau ant anime, ish pat pradziu labai nervino pieshimas..bet, dabar jau vskas okey..
tiesa tikriausiai nepaskutinis mane masinantis dalykas ziureti anime tai, kad visa tai norisi pamatyti "gyvai".ir tai tikrai nera prastai perteikta..
tiesa, pradzioje visas veiksmas vystosi taip graziai, nekaltai, tusovnai, o paskui bac...kuri laika buvau labai to paveikta(kartais per daug isijauciu)..
manga, anime, movie(nepatiko):
http://lovenana4ever.cjb.net/
Nu, nesakysiu kad nieko wertas anime. Bet galiu pasakyt kad jis "nedaug te ko wertas" XD Nu, ok, man jis nepatiko XD
Usotsuki- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 187
Registration date : 2007-06-15
as ziurejau NANA nerealiai patiko tdl dabar ir jos manga skaitau ( na nuo ten kur baigesi NANA serijos ) nu siaip jis tikrai neblogas -patariu paziuret
Yuuko-chan- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 6
Registration date : 2007-10-31
Puslapis 1 iš 1