Floods
+14
Yoshi
Izumi
Scourgen
zhmogeliukas
Kuro
Jigoku Shoujo
Usotsuki
Sable
Curse
Katsas
Lax
Tsuyu
18 posters
Puslapis 21 iš 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
Re: Floods
Kitoks žaidimas. Strategija - it means turi daug galvot. Šachmatai būtų puikus pvz. Tu rimtai galvoji, nes jei rimtai negalvosi - nudegsi. O jei gerai žaisi - gausi prizą ^^ O šiaip viskas paprasta, kaip ax2+bx+c.
Stebi veiksnius, stebi situacija ir tinkamai reaguoji.
Stebi veiksnius, stebi situacija ir tinkamai reaguoji.
Pavojigas sportas tie šachmatai. Gali ne tik fizinę, bet ir moralinę traumą patirti, kai tave owinina
Scourgen- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 164
Registration date : 2007-06-12
Va turit galimybę atsisųsti visą anime nights dėlą ftp://eros.infosa.lt/
Acc: anime psw anime
Ten yra ir visi amv, tai jei kam įdomu, kuris mane nugalėjo, tai pūskitės. Pavadinimo neatsimenu bet iš anime atpažinsit. Tipo su KARAS padarytas. Kita prizinė vieta atiteko amv su EVA. Gal irgi atpažinsit.
Acc: anime psw anime
Ten yra ir visi amv, tai jei kam įdomu, kuris mane nugalėjo, tai pūskitės. Pavadinimo neatsimenu bet iš anime atpažinsit. Tipo su KARAS padarytas. Kita prizinė vieta atiteko amv su EVA. Gal irgi atpažinsit.
woootiutiutiu....jau kai man parode koks greitis ish ten siunciantis..tai gal ash ir apseisiu XD
O-O
Man tai visai geras, dar vakar kelis parsipūčiau, iškeikiau Izzo su tokiu amv. Joa - kai kurie amv ten klaikiai dideli (nu atsiprašau - 400mb. net anime serija tiek nesveria >.<) vistiek gal visus parsipūsiu...
Man tai visai geras, dar vakar kelis parsipūčiau, iškeikiau Izzo su tokiu amv. Joa - kai kurie amv ten klaikiai dideli (nu atsiprašau - 400mb. net anime serija tiek nesveria >.<) vistiek gal visus parsipūsiu...
Izzo tai čia iš KAK (kaun anime klubas kuro kava ar kaip jie ten). Jo, jis gėdą padarė
Bet tai tas kuro kava tai tikra forsų šutvė. Krc, man net baisu buvo su tokiais vienoj salėj sėdėt. O jų bajeriai tai aik tu nakty per naujanus kokie idiotiški. Išgirsta per anime ždožius, panašiai skambančius į kuro kava, ir žvengia. Ech... Aš ten būdamas pasijutau tikru didvyriu, kad ne KAKui, o VAKui priklausau
Bet tai tas kuro kava tai tikra forsų šutvė. Krc, man net baisu buvo su tokiais vienoj salėj sėdėt. O jų bajeriai tai aik tu nakty per naujanus kokie idiotiški. Išgirsta per anime ždožius, panašiai skambančius į kuro kava, ir žvengia. Ech... Aš ten būdamas pasijutau tikru didvyriu, kad ne KAKui, o VAKui priklausau
Gal kas zinot kaip vadinasi anime, jame yra kazkas lyg vampyrai ir jie kartais praranda jegas. O kad jas atgautu ten vienas turi kazka pabuciuoti, kitas suvalgyti kazka, nu zodziu atlikti kazkoki darba kuris grazina jiem energija. Busiu labai dekinga
sintra- Pradedantysis
- Pranešimų skaičius : 56
Registration date : 2007-10-17
Skamba kaip darker than black, tik ten ne vampyrai, o šiaip... Pats nežinau, kas ten tokie
Scourgen rašo:Izzo tai čia iš KAK (kaun anime klubas kuro kava ar kaip jie ten). Jo, jis gėdą padarė
Viskas ten o.k. su jais - vasarą apsipažinsi ir viskas bus čiki. Tiesiog jie ten žostkai varė ant krado ir viso renginio, nes jis buvo totalus..
omg nu ir sutrumpinimas Kakas *drops dead*
nieko priesh kauniecius neturiu..bet sutrumpinimas zudantis...
nieko priesh kauniecius neturiu..bet sutrumpinimas zudantis...
Aciu aciu genialiems sio forymo nariams aciu aciu
sintra- Pradedantysis
AC = d sin φ
Usotsuki- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 187
Registration date : 2007-06-15
Tsu, jei tave žudo mano nikas (unpronounceable evil ), tai kreipkis į mane vardu ir vsio. Problem solved.
Scourozauras..dabar tave pravardziuosiu XDDD
nepyk tik...na nebent labai nepatinka tas scourozauras, tada sakysiu egis ^...^
nepyk tik...na nebent labai nepatinka tas scourozauras, tada sakysiu egis ^...^
Rusu Propoganda xD
https://www.youtube.com/watch?v=KoQb8vb4blA&eurl=
https://www.youtube.com/watch?v=KoQb8vb4blA&eurl=
Kuro- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 277
Registration date : 2007-09-06
Omg. Unryl pavarydavao kadaise vyrai. Vat dabar kažkoks išsigimęs breakdance'as. O čia - klasika ^^
Run DMC gera grupė btw.
Run DMC gera grupė btw.
Sėdziu ir iskilo ORANGUTANGIUKAS žvengiau gal penkiolika minuciu
sintra- Pradedantysis
LSD makes magic ^^
Kuro- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 277
Registration date : 2007-09-06
nevarykit pabandykit greitai istarti zodi orangutangiukas man net parasyt ji sunku
sintra- Pradedantysis
Puslapis 21 iš 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23