Last.fm
+5
Nakvisha
Kuro
Usotsuki
Katsas
Lax
9 posters
Last.fm
Na. Tai ar turim tokių, kurie naudojasi Last.fm? Otakai/Anime fanai pasižymi tuo, kad dažnai turi didelį poreikį muzikai. Na, o last.fm puikus priedas tam apibendrinti, nes pats kartais sunkiai suvoki, ką klausai. + Galima rast panašių grupių/atlikėjų, sužinot, kas vyksta mieste, ar net susirast tokio paties muzikos stiliaus klausančių žmonių.
Jei kam įdomu, mano log: Laxno. So, nebijokit - įsimeskit į draugus, arba aš jus įmesiu x}
Jei kam įdomu, mano log: Laxno. So, nebijokit - įsimeskit į draugus, arba aš jus įmesiu x}
Re: Last.fm
barake sits daiktas pas mane neveike, dabar reiks ismegint.
p.s. kai 10 karta netiko apsaugos kodas neislaike nervai ir spjoviau ant last.fm
p.s.s. is kokio 25 karto pavyko prisiregint...
p.s. kai 10 karta netiko apsaugos kodas neislaike nervai ir spjoviau ant last.fm
p.s.s. is kokio 25 karto pavyko prisiregint...
Paskutinį kartą redagavo , Tr. 12 12, 2007 9:19 pm. Redaguota 1 kartą
Katsas- Forumo mėgėjas
- Pranešimų skaičius : 334
Registration date : 2007-06-14
Problematiškas jis būna kartais. Registracija suveikė, bet parsisiuntus programikę, niekaip nenorėjo atsisiųsti add-ono mano playeriui. Tada mečiau. Praėjus mėnesiui vėl išbandžiau ir dabar viskas veikia. Dabar jau beveik savaitę naudojuos ir ganėtinai malonu :]
Kaipo, nesu radęs alternatyvų iki šiol.
Kaipo, nesu radęs alternatyvų iki šiol.
hmm, sounds interesting. I'll try it too ^_^
Usotsuki- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 187
Registration date : 2007-06-15
uzsireginau...na gal ir naudingas dalykas
Kuro- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 277
Registration date : 2007-09-06
klausau jau seniai. fainas dalykas kai visa turima muzika isieda ir norisi kazko naujo pklausyti. o kai visai nera ka veikti galima tiesiog pazaisti raktiniais zodziais ir paziureti ka ismes
Nakvisha- Pradedantysis
- Pranešimų skaičius : 56
Registration date : 2007-10-04
pirmas dienas su mano winampu pykosi, viskas strigo, parinosi, bet db viskas gerai^^ ir naudoju, nes idomu ka kiek klausau^^ me prates, kad dazniausiai patinkanti diena daug kartu groja (po kokius 40-50 >.> ) ir tarsi sukuria atmosfera, o jei grotu daug skirtingu, ta atmosfera ji man sujauktu^^ so visi, reginkites ten ir i friendus kvieskit - Kuro_chan xDD
Kuro- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 277
Registration date : 2007-09-06
Man tai kolkas nelabai įdomu. Mat reikia paklausyt truputį daugiau - pusę kokių metų. Nes dabar jis toli gražu neatspindi mano klausomo muzikos skonio...Bet vis įdomųs tie skaičiukai - kas kiek grojo ir pan :] Žiūriu kaip mano topus užkariauja ir pan. *sigh* Kaip mažytė mano planeta.
Esu ten prisiregistravusi, bet pastaruoju metu retokai būnu,
nes muzikos pakanka ir tos, kurią turiu pas save kompe.
Vat nebent prireikia susirasti ko nors panašaus į mėgstamą.
nes muzikos pakanka ir tos, kurią turiu pas save kompe.
Vat nebent prireikia susirasti ko nors panašaus į mėgstamą.
Dziro sese- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 12
Registration date : 2007-11-03
uh pagaliau prisiruoshiau susikaupiau ir pasidariau..nu man tai labai patinka.pvz dabar klausau ka klausosi.irtarp tu dainu randu man patinkamciu.arba susirandu kazka panashaus i tai kas man patinka
tiesiog fun klausyt...kazkas naujo ir ne tokio kaip kad mano muzika..tuo diaugiuosi.viskas jau buvo uzknise.shiaip faina butu suzinot ko jus klausot..Kuro is Lax savo numete nikus..tai butu fun suzinot pvz ko jus klausot ^^
turiu omeny jei turit last'a-fm'a ^^
tiesiog fun klausyt...kazkas naujo ir ne tokio kaip kad mano muzika..tuo diaugiuosi.viskas jau buvo uzknise.shiaip faina butu suzinot ko jus klausot..Kuro is Lax savo numete nikus..tai butu fun suzinot pvz ko jus klausot ^^
turiu omeny jei turit last'a-fm'a ^^
Na, gan įdomus dalykėlis 4 keepin' the track of what u listen, anywayz, maniškis - http://www.last.fm/user/inSable