Rugpjūčio mini iškyla
5 posters
:: Pagrindinis :: Naujienos
Puslapis 1 iš 1
Rugpjūčio mini iškyla
Nusprendėm per meetą padaryti trumpą, vienos nakties iškylą prie Gėlos ežero.
Vieta: Gėlos ežeras
Laikas: rugpjūčio 1-2 dienomis (penktadienis - šeštadienis)
Tikslas: pasimaudyti, užvalgyti, išgerti (in short - to have fun)
Kviečiami visi VAK memberiai ir dar keli žmogėnai iš asinadrem forumo ir anime zonos.
Pats nuvykimas bus paaiškintas vėliau (mat aš labai nesigaudau 3 matmenyse) ir pasklebiamas forume. Grečiausiai vyksim krūvoj.
Turėkite su savim palapines, miegmaišius, maisto, maudymosi kostiumėlius, rankšluoščius, alaus, nuo uodų purškalo ar tepalo and so on.
Planuokit savo tvarkaraščius
Vieta: Gėlos ežeras
Laikas: rugpjūčio 1-2 dienomis (penktadienis - šeštadienis)
Tikslas: pasimaudyti, užvalgyti, išgerti (in short - to have fun)
Kviečiami visi VAK memberiai ir dar keli žmogėnai iš asinadrem forumo ir anime zonos.
Pats nuvykimas bus paaiškintas vėliau (mat aš labai nesigaudau 3 matmenyse) ir pasklebiamas forume. Grečiausiai vyksim krūvoj.
Turėkite su savim palapines, miegmaišius, maisto, maudymosi kostiumėlius, rankšluoščius, alaus, nuo uodų purškalo ar tepalo and so on.
Planuokit savo tvarkaraščius
Scourgen- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 164
Registration date : 2007-06-12
Re: Rugpjūčio mini iškyla
Galiu pasakyti, kad pas mus rugpjūčio 2 dieną vyks tradicinis meet'as Kaune. Tad asino VIP'as ir šiaip kiti memberiai jo tikrai nelinkę praleisti. Aišku, mes su mielu noru dalyvautume, bet kaip jau minėjau rugpjūčio 2 diena, mums labai netinka. T_______T So gome, nebent jus nukeltumėte meet'ą į kitą (rugpjūčio 8-9 dienos) savaitgalį. Tada, mayčiau, tikrai prisijungtume. n.n
Man asmeniškai vienodai ar pirmą ar antrą savaitgalį bus. Be to ar skelbiam apie šį dalyką savo skilty animezonoj?
Tsu, tu nidoje busi abu savaitgalius?
Kuro- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 277
Registration date : 2007-09-06
į diskusiją naujam forume
http://www.acvilnius.failai.lt/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=4&p=9#p9
http://www.acvilnius.failai.lt/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=4&p=9#p9
:: Pagrindinis :: Naujienos
Puslapis 1 iš 1