Mini meetas
+7
Usotsuki
-Etna-
Cold-hearted;D
Aoi
Egura
Lax
Tsuyu
11 posters
:: Pagrindinis :: Naujienos
Puslapis 1 iš 2
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Mini meetas
cia galit dskutuoti apie mini meeto daryma.daug kas kaip supratau noretu pasisedet po sakurom.tad organizuokites greiciau, nes ziedlapiai jau pradejo kristi ^...^
ir pasistenki be floodo
Re: Mini meetas
Okey. Galim šį savaitgalį ant smūgio visus surinkt. Arba galime rinktis ateinantį "Ilgąjį savaitgalį". Bet su ilguoju gali iškilt problemų, nes bus daug užimtų pvz. kunigunda, gmd. Reiktų derint iš karto.
O šiaip pridarom sušio, pajamam, munchkinus ir varom? Na gerai. Galim ir be sušio ^^
O šiaip pridarom sušio, pajamam, munchkinus ir varom? Na gerai. Galim ir be sušio ^^
Aš tai už šį savaitgalį :-) kitą savaitgalį ir sakuros bus nužydėję... ir šiaip Kunigunda ir dar plius visko
i'm in i'm in.... kadangi praleidau paskutini meeta tai man nesvarbu sis ar kitas......
Aoi- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 20
Registration date : 2007-09-24
Weeh... Si negalesiu. Heh
Cold-hearted;D- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 25
Registration date : 2007-10-09
as uz si savaitgali
-Etna-- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 17
Registration date : 2008-03-03
fuck it.
disinformation!!!!!!! as vakar buvau. jos dar tik prazydo, ir kris dar netaip greit XD bet iki kito savaitgalio gali nedatempti.
so, mini meet si savaitgali gal ir pasisektu, jei apie kokia 17-18 valnada. bo siaip tai anksciau bus karsta.
ir siaip, as tirkaiusiai iki kokiu 16 koncertuosiu and stuff.
disinformation!!!!!!! as vakar buvau. jos dar tik prazydo, ir kris dar netaip greit XD bet iki kito savaitgalio gali nedatempti.
so, mini meet si savaitgali gal ir pasisektu, jei apie kokia 17-18 valnada. bo siaip tai anksciau bus karsta.
ir siaip, as tirkaiusiai iki kokiu 16 koncertuosiu and stuff.
Usotsuki- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 187
Registration date : 2007-06-15
nzn kur jos tau ten tik prazydo(zinoma ne visi medeliai ir pumpurai vienu metu suzydi), bet shiaip tai jau jos zydi nuo praeito savaitgalio ir jau normaliai.botanikos sode jau jos meta lepelius..tad kaip ir jokia dezinformacija cia XP
o prie meeto temos, tai siulyciau, kad jus susitartumet laika ir vieta.
tarkim prie baltojo tilto ish cupo puses 15h. <---cia ash tik jums siulau, jus patys nuspreskit.XP
apcyyy~~gero jums meeto~
o prie meeto temos, tai siulyciau, kad jus susitartumet laika ir vieta.
tarkim prie baltojo tilto ish cupo puses 15h. <---cia ash tik jums siulau, jus patys nuspreskit.XP
apcyyy~~gero jums meeto~
Manęs va irgi nebus. Visas savaitgalis jau rezervuotas, tad jei susitarsit - go on. Jeigu ne - mėginsiu vis dėlto bent po krentančiais žiedlapiais ateinantį ketvirtadienį daryt (kuris yra išeiginė mano žiniomis). Ketvirtadienis gal daug kam tiktų, nes tik pati pradžia savaitgalio, nebus kunigundų and so on, o kai kas turės laiko dar pasiruoš atsiskaitymams =)
whateva, kazka mastysit - me bus greiciausiai
bet i vingi neisim, nes vingyje 17.00 uzsidaro. o norint smagiai pasibuti, vingyje geriau yra ir ramiau..
bet i vingi neisim, nes vingyje 17.00 uzsidaro. o norint smagiai pasibuti, vingyje geriau yra ir ramiau..
Kuro- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 277
Registration date : 2007-09-06
Vingyje sakuros didesnės. Ten po jomis sėdi(guli), o prie cupo, ne po jomis, o prie jų xD
Prie Cup'o jau pradeda kritinėti po truputį, aš per pietų pertrauką šiandien kaip tik žiedlapius ten rankiojau
Taigi vis delto ką darome? Gal meetinamės tą ateinantį ketvirtadienį, gal žmonių daugiau būtų? Aišku kaip su sakurom ten bus tai neaišku, ar atlaikys...
Taigi vis delto ką darome? Gal meetinamės tą ateinantį ketvirtadienį, gal žmonių daugiau būtų? Aišku kaip su sakurom ten bus tai neaišku, ar atlaikys...
nu kadangi manes pastaruoju metu neapleidzia nesekmes tai vnz sedziu si savaitdali namie su 38 temperatura ir siulau meeta ketvirtadieni......
Aoi- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 20
Registration date : 2007-09-24
ooo sveika drauge aoi..man nukrito temperatura jau, bet padariniai neishnyko
ash manau "laimingesne" XDD
na, gal ketvirtadieni tada ir ash prisijungsiu =)
ash manau "laimingesne" XDD
na, gal ketvirtadieni tada ir ash prisijungsiu =)
Paskutinį kartą redagavo Tsuyu, Št. 04 26, 2008 8:33 pm. Redaguota 1 kartą
Na gerai, kad ne šiandien vyko...vakar man naktį paaiškėjo, kad planai keičiasi... šiandien viskas apsivertė aukštyn kojom... Tai ketvirtadienį tadu , neee Aš jau pasiilgau jūsų
Mes nebeviltiški. Tiesiog taip gavosi ir tiek. Bet dabar žiū viskas gerai išeina. Ir neverkit, kad sakuros nužydės, kibą jų nematėt? Vat. Bus paprastas meetas tada ir tiek. Laiką ir kitas detales dar paderinsim =)
pats tu liepa.
jei jau taip neishku pasiskaityk http://en.wikipedia.org/wiki/Sakura
o jei tingi skaityt tai baik nusishneket XP~~~
ir dar..butu gerai kad ne tik medelius aptarinetum, o nepamirshtum jog tema yra "mini meetas"...o ne "sakura"
jei jau taip neishku pasiskaityk http://en.wikipedia.org/wiki/Sakura
o jei tingi skaityt tai baik nusishneket XP~~~
ir dar..butu gerai kad ne tik medelius aptarinetum, o nepamirshtum jog tema yra "mini meetas"...o ne "sakura"
fuck the mini meet. this topic is now about sakura XD
Usotsuki- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 187
Registration date : 2007-06-15
flowa powa! XD kazkokie hipiai meet darys XD nu vysnios kuo jums taip limpa? kodel butent jos? gi daugiau krumu visokiu yra tai bus tas meet ar ne?
ryshkiai tu ne ish to medzio ishkritai..ne taip kaip tau mums patinka Japonija ir su ja susije dalykai(tarkim sushi ir sakura), todel bandom propoguot temetika japonishkaja..tau kaip cepelinu lietuvaiciui musu,matyt, nesuprast...XD
as vienu dalyku neapsiriboju. man be japonijos dar skotija, espanija, italija, suomija, JAV (kaikurios vietos), mexika,.. ir t.t. patinka. ir is tu saliu ne viskas patinka. pvz is italijos man lb patinka maistas! is mexikos, jos praeitis, actekai, majai, inkai ir t.t. tai zodz LT is da BEST XD
Whateva.
We're talking 'bout mini-meet.
Mini-meetas planuojamas gegužės 1-ą dieną, ketvirtadienį. Meeto laikas: 12 valanda. Vieta, kur susitiksim dar bus patikslinta, bet kelionės tikslas bus aiškus - Botanikos sodas(Tsuyu:NE JIS, nes sakuros jau nebezdi). Laikas dar gali kisti priklausant nuo aplinkybių, nes aš orientavausi į buvimo laiką ir pan., nes sodas mano žiniomis užsidaro 17-18h. Paskui bus pratesimas ar kas kaip. Numatomas piknikas ar kažkas tokio, tad reikės dekio, maisto ir kortų. Egis parūpins mums munchkinus - kas nežino tai gana linksmas ir lengvas stalo žaidimas ^^
Kas turit dekį ir ruošiatės jį paskolinti šiam reikalui atsiliepkit. Meetas gali įvykti dėl nenumatytų oro permainų! tad jei oras nekoks - užeikit į forumą paskutinę dieną ir pasitikslinkit ar jis įvyks.
Berods viskas.
Attending: Lax, Kuronii, Scourgen, Egura
We're talking 'bout mini-meet.
Mini-meetas planuojamas gegužės 1-ą dieną, ketvirtadienį. Meeto laikas: 12 valanda. Vieta, kur susitiksim dar bus patikslinta, bet kelionės tikslas bus aiškus - Botanikos sodas(Tsuyu:NE JIS, nes sakuros jau nebezdi). Laikas dar gali kisti priklausant nuo aplinkybių, nes aš orientavausi į buvimo laiką ir pan., nes sodas mano žiniomis užsidaro 17-18h. Paskui bus pratesimas ar kas kaip. Numatomas piknikas ar kažkas tokio, tad reikės dekio, maisto ir kortų. Egis parūpins mums munchkinus - kas nežino tai gana linksmas ir lengvas stalo žaidimas ^^
Kas turit dekį ir ruošiatės jį paskolinti šiam reikalui atsiliepkit. Meetas gali įvykti dėl nenumatytų oro permainų! tad jei oras nekoks - užeikit į forumą paskutinę dieną ir pasitikslinkit ar jis įvyks.
Berods viskas.
Attending: Lax, Kuronii, Scourgen, Egura
Paskutinį kartą redagavo Lax, Pir. 04 28, 2008 1:59 pm. Redaguota 2 kartus(ų)
...vaje kaip anksti... na bet gal kaip nors atsikelsiu
Pasak meteo.lt ketvirtadienis be lietaus turėtų būti, tik truputį apsidebesavę... na bet jei dažnai tą prognozę mėgsta kaitaliot, na žiūrėsim kaip bus...
I'm in
Pasak meteo.lt ketvirtadienis be lietaus turėtų būti, tik truputį apsidebesavę... na bet jei dažnai tą prognozę mėgsta kaitaliot, na žiūrėsim kaip bus...
I'm in
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Similar topics
» Meetas ant pavasario XD
» Kovo - balandzio meetas
» VAK'o ir As In A Dream bendras meetas
» Cosplay ir kt.stiliai ;)
» Kovo - balandzio meetas
» VAK'o ir As In A Dream bendras meetas
» Cosplay ir kt.stiliai ;)
:: Pagrindinis :: Naujienos
Puslapis 1 iš 2