Mini meetas
+7
Usotsuki
-Etna-
Cold-hearted;D
Aoi
Egura
Lax
Tsuyu
11 posters
:: Pagrindinis :: Naujienos
Puslapis 2 iš 2
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Re: Mini meetas
Kažkaip kai sudaromi meetų dalyvių sąrašai, mano vienitelio rašo ne forum name, o tikrą name
Nu čia nieko baisaus, bet visvien kelią klausimą Why?
Scourgen- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 164
Registration date : 2007-06-12
taip... mes visi cia is sakuru is krite. vienintelis gvauzdas is kokio nors.... kaktuso. XD
naaa.... nezinau kaip ten bus su tuo meetu man, bo mes su draugais/klasiokais ruosiames varyt ketvirtadieni kazkur i pailgi party daryt... isvis, sis "ilgasis" savaitgalis man bus biski keistokas... 4 days of party XD
bet bandysiu sudalyvauti ^_^
naaa.... nezinau kaip ten bus su tuo meetu man, bo mes su draugais/klasiokais ruosiames varyt ketvirtadieni kazkur i pailgi party daryt... isvis, sis "ilgasis" savaitgalis man bus biski keistokas... 4 days of party XD
bet bandysiu sudalyvauti ^_^
Usotsuki- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 187
Registration date : 2007-06-15
GALVOKIT NAUJA VIETA!
jokiu botanikos sakuru nebera..galit pamirsht..nuzydejusios jau visos.ish tos rozines pasakos liko zalia
.plius laxai baik savivaliauti.ash nesakiau kad eisiu i meta ash sakiau "gal"
o manio "gal" reishkai "GAL", o ne "eisiu"
nes rasho lax xP..pataisiau i nika =)
jokiu botanikos sakuru nebera..galit pamirsht..nuzydejusios jau visos.ish tos rozines pasakos liko zalia
.plius laxai baik savivaliauti.ash nesakiau kad eisiu i meta ash sakiau "gal"
o manio "gal" reishkai "GAL", o ne "eisiu"
Scourgen rašo:Kažkaip kai sudaromi meetų dalyvių sąrašai, mano vienitelio rašo ne forum name, o tikrą name
nes rasho lax xP..pataisiau i nika =)
Jop tararai. Nesitikėjau, kad sakurų jau nebeliks. Naivuolis. Et.
Reikia spręsti situacija - vienas iš galimų variantų būtų eiti prie cup'o sakurų, kurios, pasak Eguros, jau meta žiedus. Bet ten jos mažytės ir šiaip ne tokia vieta, kad sėdėtume ten. Bet čia tik mano asmeninė nuomonė. Arba tiesiog išbraukti sakuras iš meeto tikslo ir jas pakeisti tiesiog žalia gamta ^^ Rėžkit kas ką mano.
Egi, tiesiog tavo nikas neprigyja tau =)
Tsuyu, visi mes ten įrašyti gal~ nesulauksim, tai nesulauksim _-_,
Reikia spręsti situacija - vienas iš galimų variantų būtų eiti prie cup'o sakurų, kurios, pasak Eguros, jau meta žiedus. Bet ten jos mažytės ir šiaip ne tokia vieta, kad sėdėtume ten. Bet čia tik mano asmeninė nuomonė. Arba tiesiog išbraukti sakuras iš meeto tikslo ir jas pakeisti tiesiog žalia gamta ^^ Rėžkit kas ką mano.
Egi, tiesiog tavo nikas neprigyja tau =)
Tsuyu, visi mes ten įrašyti gal~ nesulauksim, tai nesulauksim _-_,
Na man asmeniškai Jaunimsodis nelabai prie dušios... na bet kaip nuspręsim, taip bus gerai..
Mano bendradarbės vakar buvo prie cup's pikniką daryt, tai sakė, kad sakurų lapeliai gerokai krenta...ir velniai žino, gal dar pora dienų dar laikysis (trečiadienį dar pračekinsiu), šiaip iš esmės ten vieta nėra per daug gera, kadangi statybos šalimais, ir šiaip mašinos važinėja... Sakuros žinoma neturi būti tikslas, tiesiog gal ...na bent jau man asmeniškai, tai būnant šalia jų kažkiek labiau ta rytų dvasia jaučiama tiesog tam tikros atmosferos sukūrimas...
Mano bendradarbės vakar buvo prie cup's pikniką daryt, tai sakė, kad sakurų lapeliai gerokai krenta...ir velniai žino, gal dar pora dienų dar laikysis (trečiadienį dar pračekinsiu), šiaip iš esmės ten vieta nėra per daug gera, kadangi statybos šalimais, ir šiaip mašinos važinėja... Sakuros žinoma neturi būti tikslas, tiesiog gal ...na bent jau man asmeniškai, tai būnant šalia jų kažkiek labiau ta rytų dvasia jaučiama tiesog tam tikros atmosferos sukūrimas...
haya, sakurų ir kaktusų mylėtojai,
įvyko geras dalykas ir mano praktikos ataskaitos deadlain'ą nukelė pora dienų, tai meet'an turėčiau atšliaužt ketvirtadienį nors ir planuoju gerą dalį dienos tspmi skaitykloj graužt knygas. btw, aš už bilekokią gamtą, svarbu tik geras oras ir rami aplinka
įvyko geras dalykas ir mano praktikos ataskaitos deadlain'ą nukelė pora dienų, tai meet'an turėčiau atšliaužt ketvirtadienį nors ir planuoju gerą dalį dienos tspmi skaitykloj graužt knygas. btw, aš už bilekokią gamtą, svarbu tik geras oras ir rami aplinka
Tada siūlau:
1) Vingio parkas - ten vietos daug, ir manau tikrai išsirinksim ką.
2) Trys Kryžiai - vėlgi gerai suėjo kažkada ten buvęs variantas.
3) Galu gale Gedimino kalnas - jei sutiksit paklot 1 lt už pakilimą ir nusileidimą x|
1) Vingio parkas - ten vietos daug, ir manau tikrai išsirinksim ką.
2) Trys Kryžiai - vėlgi gerai suėjo kažkada ten buvęs variantas.
3) Galu gale Gedimino kalnas - jei sutiksit paklot 1 lt už pakilimą ir nusileidimą x|
me mėgsta aukštas vietas o ir šiaip tikėtina, kad darbo dieną ant kryžių mažai žmonių bus
p.s.: jei bus munchnikai, tai paimsiu ant ko prisėst kaip patį pirmą kartą kai buvom tenais
p.s.: jei bus munchnikai, tai paimsiu ant ko prisėst kaip patį pirmą kartą kai buvom tenais
Jetau Sable ir tu ish medzio ishkritai.kokia dar tau darbo diena(manau zmoniu bus prishikta visur kaip reikalas)?visiems laisvadienis!todel ir organizuojamas meetas.
ash nzn kuri vieta geriausia, kas keista jos visos geros..svarbu gamta...
o 4day nezada lyt?
o ash dar viena varianta prisiminiau.gi zalieji ezerai..XD
ash nzn kuri vieta geriausia, kas keista jos visos geros..svarbu gamta...
o 4day nezada lyt?
o ash dar viena varianta prisiminiau.gi zalieji ezerai..XD
A nu matai, aš ne tai kad iš medžio iškritau, o iš seimo rūsio išlindau xD Man praktika rytoj baigias, tai nebuvo aktualu ar ten ateinančios dienos darbo ar ne.
Dėl oro, tai kiek sako orų prognozių puslapiukai, tai gali palašnot. Matyt rytoj geriau bus žinot kaip su tuom, bet rods nespigins stipriai saulė :/
Ežerai ftw
Dėl oro, tai kiek sako orų prognozių puslapiukai, tai gali palašnot. Matyt rytoj geriau bus žinot kaip su tuom, bet rods nespigins stipriai saulė :/
Ežerai ftw
davai darom kurnors riesei isvis XD man maziau vaziuot reix tada ir istisi laukai, miskai gamtos ir upeliuku
Aš irgi kažkaip. Darom ant 3-jų kryžių. Sable pasiims dekį. Munchkinai bus 100%. Visi pasiimsim po skėtuką ir jei kas pradės lašnot iš dangaus, draugiškai patrauksim į "Būsi trečias" ar dar kur. Mat iš Vingiaparkio netikėto lietaus sulaukus jau mes niekur smagiai pratęst nebenusigausim. Tai vat. Jei nesulauksiu rimtų kontrargumentų - taip ir bus. Užtenka š... malt.
Na ant kryžių kalno, tai ant kryžių kalno... okeyy
Tikiuosi nelis... brač meteo.lt kasdien tą prognozę kaitalioja, nesuprasiii...
Tikiuosi nelis... brač meteo.lt kasdien tą prognozę kaitalioja, nesuprasiii...
O gal vėliau? 14 ar 15h ?
Btw, su oru tai rods lietaus neturėtų būt, tik kad debesuota su pragiedruliais Anyways, reik būt pasiruošusiem improvizuot.
p.s.: o maniškė sakura dar neapkritus prie namų
Btw, su oru tai rods lietaus neturėtų būt, tik kad debesuota su pragiedruliais Anyways, reik būt pasiruošusiem improvizuot.
p.s.: o maniškė sakura dar neapkritus prie namų
ar kas nors gali tiksliai kur ir kada ryt tinkames?
Aoi- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 20
Registration date : 2007-09-24
14h Katedros aikštė - Gedimino paminklas (a.k.a. Arklys). Vietoj spręsim kur ir kaip. Sable paima dekį, Egis parūpina munchkinus :3
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Similar topics
» Meetas ant pavasario XD
» Kovo - balandzio meetas
» VAK'o ir As In A Dream bendras meetas
» Cosplay ir kt.stiliai ;)
» Kovo - balandzio meetas
» VAK'o ir As In A Dream bendras meetas
» Cosplay ir kt.stiliai ;)
:: Pagrindinis :: Naujienos
Puslapis 2 iš 2