Kovo - balandzio meetas
4 posters
:: Pagrindinis :: Klubo reikalai
Puslapis 1 iš 1
Kovo - balandzio meetas
Sveiki,
Verkiant reikia meeto (tikrai prisikaupe daug reikalo aptarimo, ypac del anime stovyklos). Siuloma data yra sis savaitgalis, taciau prisiminiau, kad si savaitgali anime naktys(pfu buvau parasius ralis, cia bardakas uzpudrino smegenis matyt) XD. Todel laukiu pasiulymu is jusu puses. Kada darom, kur darom.
Ar darom jau balandzio pabaigoje, kaip musu visi meetai?
Verkiant reikia meeto (tikrai prisikaupe daug reikalo aptarimo, ypac del anime stovyklos). Siuloma data yra sis savaitgalis, taciau prisiminiau, kad si savaitgali anime naktys(pfu buvau parasius ralis, cia bardakas uzpudrino smegenis matyt) XD. Todel laukiu pasiulymu is jusu puses. Kada darom, kur darom.
Ar darom jau balandzio pabaigoje, kaip musu visi meetai?
Re: Kovo - balandzio meetas
a tu skaityt moki?
tai gi sakau, kad si savaitgali isvaziuoja zmones i anime naktis! >_<" kodel tokie neatidus?
per velykas as negalesiu, nes busiu ne lt... so mastykit..manes nebus balandzio 12-18d.(bet, zinoma, galit ir be manes daryt).
tai gi sakau, kad si savaitgali isvaziuoja zmones i anime naktis! >_<" kodel tokie neatidus?
per velykas as negalesiu, nes busiu ne lt... so mastykit..manes nebus balandzio 12-18d.(bet, zinoma, galit ir be manes daryt).
man tinka bet kada, svarbu kad padaryta butu
Kuro- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 277
Registration date : 2007-09-06
As nurausiu tau Kuro galva. Tu jau sveikas, pasiteisinimo nebematau, kodel tamsta negaletu but aktyvus! gaurrrr!!!
tame ir esme - me sako kad prie jusu prisiderinti gali kaip patogiau - kada visi vilniuje bus and neuzimti and so on^^
Kuro- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 277
Registration date : 2007-09-06
How about 11d.? Tai sestadienis
AcroX- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 31
Registration date : 2008-12-01
:: Pagrindinis :: Klubo reikalai
Puslapis 1 iš 1