Asin'as & VAK meet@Fokus Pica
+4
Kuro
Scourgen
Sable
Lax
8 posters
:: Pagrindinis :: Naujienos
Puslapis 1 iš 1
Asin'as & VAK meet@Fokus Pica
Original text:
Štai taip. Meet'o metu galimai Egis pakalbės apie Anime Konferenciją. Tad ateikit =З
Nya~ Su džiaugsmu pranešu, kad šių metų, lapkričio 14 dieną (šis penktadienis) visa Asino ir VAK'o liaudis kviečiama į bendrą meet'ą.
VIETA: Fokus pica
ADRESAS: Švitrigailos g. 4
LAIKAS: 16-17h. (geriausiai būtų rinktis nuo 16 iki 17h.)
PINIGAI: Kiek reikia pragerti/pravalgyti. xDDD
DAR KAI KAS APIE PATALPĄ: Picos nuo 4,7 lt. Alus (0,5l) nuo 3,49 lt. Nuo 14h. iki 18h. visoms vidutinio didžio itališkoms picoms daromos nuolaikos iki 25% P.S. Plačiau apie FOKUS PICA. n.n
Pagarbiai, Endži.
Štai taip. Meet'o metu galimai Egis pakalbės apie Anime Konferenciją. Tad ateikit =З
Re: Asin'as & VAK meet@Fokus Pica
Dar sakau, jei bus laptop'as surengiam vis gi žadėtą klubo nuotraukų peržiūrą. Įsimesčiau ką turiu ir atsineščiau aipuode. Uso irgi galėtų ką turi parodyt =]
Turiu fotkių iš stovyklos. Sudominau?
Scourgen- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 164
Registration date : 2007-06-12
busim busm, kurgi mes desimes...x}
Kuro- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 277
Registration date : 2007-09-06
Va pridedu žemėlapį iš asino tiems, kuriems sunku susigaudyt.
http://img513.imageshack.us/my.php?image=mapaswl7.jpg
P.S. Mes čia ėjom gi laipiot? Nemačiau kažkaip jokios picerijos :/
http://img513.imageshack.us/my.php?image=mapaswl7.jpg
P.S. Mes čia ėjom gi laipiot? Nemačiau kažkaip jokios picerijos :/
Kiek aš suprantu, tą piceriją tik neseniai atidarė, gal todėl anksčiau jos ir nepastebėjote. n.n' Tiesa, fleškėje turiu nuotraukų iš konferencijos, tai jei norėsite galėsiu atnešti arba jai jau Egis apsiėmė nuotraukom, gali ir tas "prigriebti". n.n
Lax rašo:P.S. Mes čia ėjom gi laipiot? Nemačiau kažkaip jokios picerijos :/
Buvom toliau, gal trim stotelėm ties ta gatve. Galim manau ir vėl tiktis Lukiškių aikštėj
nieksai =__= kas po velniu jus vercia rinktis i mytus krasnuchoje...neatleisiu xD mjo, lukiskiu aiksteje geriau, bo nesigaudau as toj Vilniaus "miesto daly" <.<"
Kiek zinau tas fokusas ten visada buvo..o jei ne jis tai tokiu pat pavadinimu kita pica..gal jie persikele is savo senu patalpu kurios gretimai i naujas?o gal ir klystu bet vnz ne kaart ten valgiau.siaip buvo sudinas interijeras ir zmones, bet gal si kart viskas bus normaliau..
p.s. jus galit susitikt as tai manau tiesiai atkeliausiu..as ten gaudausi(bo fakas mano ten) ir ten ne krasnucha(krasnucha gretimoje gatveje XDDDD) kuronii.ten beveik ta pati gatve kuria eidavom is pirmuju vako meetu..
p.s. jus galit susitikt as tai manau tiesiai atkeliausiu..as ten gaudausi(bo fakas mano ten) ir ten ne krasnucha(krasnucha gretimoje gatveje XDDDD) kuronii.ten beveik ta pati gatve kuria eidavom is pirmuju vako meetu..
klausimas nr.1
mes ten tikrai visi tilpsism? nes banda nemaza susidaro
klausimas nr.2
jei renkames lukiskese, tai kada ir kur?
mes ten tikrai visi tilpsism? nes banda nemaza susidaro
klausimas nr.2
jei renkames lukiskese, tai kada ir kur?
tai gerai, tinkames lukiskese. sable, valdyk minia >_> sakyk kada
Usotsuki- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 187
Registration date : 2007-06-15
Joa. Sakykit kada susitinkam lukiškėse. Kaip visad - vidury aikštės. O Kelintą?
Jei iš tikrųjų, tai aš tikrai net neįsivaizduoju kokia ten ta picerija, kalbant apie patalpas. Jei dabar turėsiu laiko, galėsiu nuvaryti pažiūrėti. (jei nepaklysiu kur nors xDDDD) Nors jei Tsu buvo ten, tai ji turėtų žinotį kaip ir kas ten. n.n'
kaip atrodo interjeras galit pasižiūrėt fokus picos puslapy viršuje. dangaus motyvais pagaminta, man asmeniškai klaiku, dar tas minkštas kampas pusė velnio, bet kur tie paskiri staliukai tai siaubas.
vietos ten šiaip mažokai..bet gal nebus (jei pasiseks) žmonių(vietines faunos) tada viena ilga eilė minkštų baldų gaunasi gera.
na žiūrėsim kaip bus..mano laikais ta pica būdavo prikimšta žmonių..
vietos ten šiaip mažokai..bet gal nebus (jei pasiseks) žmonių(vietines faunos) tada viena ilga eilė minkštų baldų gaunasi gera.
na žiūrėsim kaip bus..mano laikais ta pica būdavo prikimšta žmonių..
Paskutinį kartą redagavo Tsuyu, Pen. 11 14, 2008 2:28 pm. Redaguota 1 kartą
Fok.Truputuka nesveikas meetas prauze. Gaila kad visi po truputi issiskirste ir pas egio kaljanu megavomes tik keturies (tiksliau tryse). Overall, I think that was good. especially young kuro photo xD
copy paste'a naudoji smikiau XDD
kaip galma ta pati dviejuose forumuose parasyt..shame on you XP
kaip galma ta pati dviejuose forumuose parasyt..shame on you XP
mjo lax'ai, tinginys tu xD
anyway, mytas buvo fun..bet labai tylus buvau visgi..smagu buvo pamatytu jus, bo kazkaip atitrukes nuo pasaulio jauciaus o_O and btw - mano foto - nejuokingos xD db me didelis vyras X3
anyway, mytas buvo fun..bet labai tylus buvau visgi..smagu buvo pamatytu jus, bo kazkaip atitrukes nuo pasaulio jauciaus o_O and btw - mano foto - nejuokingos xD db me didelis vyras X3
Ačiū, ačiū, ačiū VAK'ui, kad dalyvavote meet'e!!! xDDD Apskritai buvo labai smagu su visais susitikti ir pasibūti. n.n P.S. Asmeniškai padėka for curse, kaip išsaugojai ir atgabenai man mano pirštinę. (hug) xDDDD
NUOTRAUKOS:
Čia tik kelios, jei norėsite kitų pasigaukite per skype.
NUOTRAUKOS:
Čia tik kelios, jei norėsite kitų pasigaukite per skype.
aciu aciu endzi uz foto pasidalinima :3
ahahaha..uzfiksuotas mano slaptasis uso fotiko isnaudojimas.endzikai kaip tu galejai mane isduot XD
Kuro, nėra už ką.
Tsuyu, o tu ir nesakei, kad ten buvo slapta. xDDDDD
Tsuyu, o tu ir nesakei, kad ten buvo slapta. xDDDDD
:: Pagrindinis :: Naujienos
Puslapis 1 iš 1