Vasario meet'as
4 posters
:: Pagrindinis :: Klubo reikalai
Puslapis 1 iš 1
Vasario meet'as
Vasario meet'as
Meetą kol kas planuojam 21 vasario (šeštadienis). Gali būti pakitimų dėl datos ir šiaip patikslinimų ar papildymų, kol kas čia preliminari info. Meetas vyks kažkuriam boulinge (tikriausiai Žirmūnų). Prieš patį boulingą vyks apsitarimas kuriam nors kaboke ar čiliake.
Per mytą reikės aptart:
1. Anime Stovyklos^2 vietos rezervavimosi klausimus...
2. Kovo mėnėsį planuojamą klubo veiklos ataskaitą LAFO konferencijai: ką nuveikėm per pastarąjį ketvirtį. Padaryt kažkokius pasiūlymus pačios organizacijos veiklos normoms ar formai
3. Titulinio VAK'o puslapio apiforminimo progresą. Atsinešam po 10lt susimest ant domeino. Bendrai reikės kažkur ~70 ar 80 litų surinkt.
4. Šiaip pasidalint mintim, sumanymais, w/e else...
Boulingas:
Pasiskirstysim į dvi komandas ir apturėsim nedideles varžybas.
Afterpartis.
ideas? Egu atkrenta.., so Egis?
For the lulz
pasiūlymai...?
Per mytą reikės aptart:
1. Anime Stovyklos^2 vietos rezervavimosi klausimus...
2. Kovo mėnėsį planuojamą klubo veiklos ataskaitą LAFO konferencijai: ką nuveikėm per pastarąjį ketvirtį. Padaryt kažkokius pasiūlymus pačios organizacijos veiklos normoms ar formai
3. Titulinio VAK'o puslapio apiforminimo progresą. Atsinešam po 10lt susimest ant domeino. Bendrai reikės kažkur ~70 ar 80 litų surinkt.
4. Šiaip pasidalint mintim, sumanymais, w/e else...
Boulingas:
Pasiskirstysim į dvi komandas ir apturėsim nedideles varžybas.
Afterpartis.
ideas? Egu atkrenta.., so Egis?
For the lulz
pasiūlymai...?
Paskutinį kartą redagavo Sable, Sk. 02 08, 2009 6:03 pm. Redaguota 1 kartą
Re: Vasario meet'as
Tręšiu pinigus svetainei per meetą. Ruoškitės. Ir be pinigų neateikit, nes paskui tręšim dvigubai.
Dabar, kadangi dėl datos kai kuriem kyla nesklandumų, tai pasisakykit kada galit 13 ar 21 vasario. Vėliau paskutinis savaitgalis eina pats kosplėjus, tai kirsis mums jis su mytu.
Anyway, man pačiam tinka kol kas bet kuri data.
P.S.: pasigalvokit kokį for fun dalyką, kaip anakart kai chibi fotkes apsižiūrėjom vieni kitų.
Anyway, man pačiam tinka kol kas bet kuri data.
P.S.: pasigalvokit kokį for fun dalyką, kaip anakart kai chibi fotkes apsižiūrėjom vieni kitų.
Asmeniskai man būtu geriau 13 diena, daugiau šansų kad pinigu turėsiu
O del for fun.... gal sugalvot koki eilėrastį trumpa
O del for fun.... gal sugalvot koki eilėrastį trumpa
AcroX- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 31
Registration date : 2008-12-01
Dėl fun: Portrait Party. Atsinešam popieriaus, paišalų, susitariam kas ką piešia ir go. Paskui galėsim susirinkt piešinius, atscanint ir sumest netgi netan :] Nebūtina ten labai super įgūdžių turėt, tik susitart, kad detaliai būtų ir kad nebūtų koks balvonas tik su akim ir burna :O
Labai svarbu man bus aptarti stovyklos laiką, bo labai bijau, kad gali su artimo žmogaus vestuvėm susikirst liepos 4d. Pajauniu mane išrinko, tai atsisakyt negaliu >.>
Scourgen- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 164
Registration date : 2007-06-12
Scourgen rašo:Labai svarbu man bus aptarti stovyklos laiką, bo labai bijau, kad gali su artimo žmogaus vestuvėm susikirst liepos 4d. Pajauniu mane išrinko, tai atsisakyt negaliu >.>
Na mes į kitą savaitę nuo pat pradžių orientavomes, tai nesikerta kaip matau. O ir šiaip tą savaitę tos tundros visokios ir t.t., tai nemanau ar būtų darymas ankstesnis tos stovyklos.
Jop. Ten pats prasčiausias vasaros savaitgalis. Pirštų neužtektų suskaičiuot, kas būtent tuo metu vyksta.
siūlau tiktis 21 dieną 16h prie gedimino paminklo.
Scourgen- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 164
Registration date : 2007-06-12
Fuck... I have no money... Krizė
AcroX- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 31
Registration date : 2008-12-01
Similar topics
» Meetas ant pavasario XD
» Mini meetas
» VAK'o ir As In A Dream bendras meetas