Naujokai Welcome!
+51
かれん
Ewie
foxtrinee
Kai
kale
Yuuki
DStalker
holms
sagara sanosuke
meskiukas
DrX
Kodamma
Meraed
egnexas
Roger
TeisusKas
bithuthe
Arisato-Senpai
AcroX
Marukea
Zelgadis
Sable
Gvauz
-Etna-
DragonX
normal
Endži
Akatora
Aoi
Egura
Julieta
Yuuko-chan
sintra
Lela
Diana
IzY
Tenshi
Cold-hearted;D
Ang3l
Izumi
Katsas
Tsuyu
Scourgen
Kuro
Nakvisha
alchemikas
Usotsuki
Paulius
Lax
55 posters
:: Pagrindinis :: Klubo reikalai
Puslapis 2 iš 9
Puslapis 2 iš 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Naujokai Welcome!
na pasiimi pvz Onegai teacher, gi ten visko yra; ecchi, love-romance, comedy, psichologijos, na aisq priklauso dar kaip ziuri kiekvienas issimasto skirtingai:)
Katsas- Forumo mėgėjas
- Pranešimų skaičius : 334
Registration date : 2007-06-14
Jap, tame ir esme, kad kiekvienas ziuredamas i daikta jame mato tik tai, kas jam aktualu ^^
Izumi- Pradedantysis
- Pranešimų skaičius : 75
Registration date : 2007-10-07
Mah, tik 7? Maniau mane i koki 3 iskart mestels ^^ Bet vis vien aciu ^^
Izumi- Pradedantysis
Jei nori, gali atsakyti į mano pateiktus klausimus Nakvishai:
This is optionalVardas, pavardė, namų adresas, telefonų numeriai, kraujo grupė, zodiako ženklas, akių spalva, plaukų spalva, nagų spalva, odos spalva, ūgis, svoris, intelekto koefecientas, rega, pėdos dydis, pirštų skaičius, orientacija, mėgstamiausia spalva, mėgstamiausias gyvūnas, gimimo vieta, gimimo laikas, gimimo priežastis, namų sienų splavos, monitoriaus(ų) įstrižainės, desktopo wallpaperis, klaviatūros spalva, lempučių ant pc dėžės skaičius.
Scourgen- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 164
Registration date : 2007-06-12
svarbiausius reikejo paryskintiScourgen rašo:Jei nori, gali atsakyti į mano pateiktus klausimus Nakvishai:This is optionalVardas, pavardė, namų adresas, telefonų numeriai, kraujo grupė, zodiako ženklas, akių spalva, plaukų spalva, nagų spalva, odos spalva, ūgis, svoris, intelekto koefecientas, rega, pėdos dydis, pirštų skaičius, orientacija, mėgstamiausia spalva, mėgstamiausias gyvūnas, gimimo vieta, gimimo laikas, gimimo priežastis, namų sienų splavos, monitoriaus(ų) įstrižainės, desktopo wallpaperis, klaviatūros spalva, lempučių ant pc dėžės skaičius.
Katsas- Forumo mėgėjas
Uh >.< Pradekim... Vardas/Pavarde - galima rasti telefonu knygoje, namu adresas/telefono numeris - ten pat, prie pavardes Kraujo grupe nurodyta pase, zodiakas - II, akiu/plauku/nagu/odos spalva priklauso nuo metu laiko ir apsvietimo, ugis - 184 cm, svoris keiciasi pries ir po valgio IQ - nezinomas, nes niekaip neatsakau i pirma testo klausima O_o Pedos dydis - kiekvienoje salyje vis skirtingas Pirstu 20, orientacija sutrikusi (pasimetu net savo rajone :/), spalva - melyna, gyvunas - mergina, gimimo vieta/laikas/priezastis - ligonine/rytas/atsibodo miegoti Namu sienu spalvos taip pat priklauso nuo apsvietimo ^^ Monitoriu istrizaine 17 arba 15.4 coliu, ant desktopo mano foto (myliu save ), klaviatura juoda (teko ilgai pasidarbuoti kol tas baltas raides nutryniau -_-), lempuciu skaicius pakankamas kambariui apsviesti ^^ Vat, kas dar domina? =]Scourgen rašo:Jei nori, gali atsakyti į mano pateiktus klausimus Nakvishai:This is optionalVardas, pavardė, namų adresas, telefonų numeriai, kraujo grupė, zodiako ženklas, akių spalva, plaukų spalva, nagų spalva, odos spalva, ūgis, svoris, intelekto koefecientas, rega, pėdos dydis, pirštų skaičius, orientacija, mėgstamiausia spalva, mėgstamiausias gyvūnas, gimimo vieta, gimimo laikas, gimimo priežastis, namų sienų splavos, monitoriaus(ų) įstrižainės, desktopo wallpaperis, klaviatūros spalva, lempučių ant pc dėžės skaičius.
Izumi- Pradedantysis
Tikrai nesitikėjau, kad atsakysi...
deja as nebusiu tokia pavyzdinga ir i visus tuos klausimus neatsakinesiu tingiu gi baisiai
fantastu forume kazkada buvau uzsiregistravusi, be laaabai retai ten lankausi, baisiai didelis ten balaganas neturiu kantrybes ten ko nors ieskot. nors gal reiktu kada vel ikist nosi. skaitau tai ir F ir SF labai daug kas nuo pacios knygos priklauso
aciu uz silta priemima
S.P. viena is vyriausiu reiskia, kad nelaikau saves vyriausia, nes nezinau ar yra panasaus amziaus kaip mano ar dar vyresniu nariu. na vienas bendraamzis jau matau atsirado
fantastu forume kazkada buvau uzsiregistravusi, be laaabai retai ten lankausi, baisiai didelis ten balaganas neturiu kantrybes ten ko nors ieskot. nors gal reiktu kada vel ikist nosi. skaitau tai ir F ir SF labai daug kas nuo pacios knygos priklauso
aciu uz silta priemima
S.P. viena is vyriausiu reiskia, kad nelaikau saves vyriausia, nes nezinau ar yra panasaus amziaus kaip mano ar dar vyresniu nariu. na vienas bendraamzis jau matau atsirado
Nakvisha- Pradedantysis
- Pranešimų skaičius : 56
Registration date : 2007-10-04
Na pirmiausia sveiki gyvi visi Na aš čia naujokas tai kaip ir kiekvienam užeinančiam į svečius dera prisistatyti . Aš vardu justas atm gyvenu/studijuoju vilniuje. Na personal info nemanau ar dar kam labai aktualu Taigi esu anime pasaulyje palyginus neseniai , esu vos peržiūrėjęs 5-8 anime , na turiu omeny skirtingus bei sezonus Taigi per daugiausiai nenusimanau , taigi mane liaudiškai tariant ,,užkabliavo" anime tad visai būtų malonu prisidėti prie jūsu nuolatos didėjančios bendruomenės ir įgyti naujų žinių, bei pasidalinti įspūdžiais
Ang3l- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 2
Taigi... esu Egle is Vilniaus aisku man 16 kaip matote, mokausi VZG (kol kas:D) na esu blondine, bet... naturali, taigi... um... is plauku spalvos apie mane nespreskitxDDD va visai neseniai suzinojau apie sita puslapy, huh... tai sumaniau uzsiregistruoti anime domiuosi gana seniai, tai dziaugiuosi, kad Lietuvoje yra daugiau bendraminciu;D na gal nebesismulkinsiuxDDD
siaip tikuosi, kad sugalvosit (ir igivendinsit, aisku) kokiu nors renginiu ir taip itrauksit kitus zmones i nuostabu anime pasaulyxDDD
siaip tikuosi, kad sugalvosit (ir igivendinsit, aisku) kokiu nors renginiu ir taip itrauksit kitus zmones i nuostabu anime pasaulyxDDD
Cold-hearted;D- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 25
Registration date : 2007-10-09
Sveiki atvykę į pirmąjį pragaro ratą! ^^
Lauksim pasirodysiant meetuose...
Cold-hearted, VZG - Vilniaus žirmūnų gimnazija, ar Vilniaus Žvėryno gimnazija?
Lauksim pasirodysiant meetuose...
Cold-hearted, VZG - Vilniaus žirmūnų gimnazija, ar Vilniaus Žvėryno gimnazija?
ok, butinai:D vilniaus zirmunu gimnazijaxDDD
anime gimdykla ryshkiai ir ne kitaip
sveiki naujokai, tikekimes greit nepabegsit, ir ateist i meetus
sveiki naujokai, tikekimes greit nepabegsit, ir ateist i meetus
Paskutinį kartą redagavo , Antr. 10 09, 2007 5:56 pm. Redaguota 1 kartą
Na jei neprigasdinsit , tai turbūt ir nepabėgsim
Ang3l- Beformė siela
- Pranešimų skaičius : 2
nezinojau, nezinojau... Na reiks susipazintxD kas is zirmunu gimnazijos parasykit
Aš iš VŽG. Woot. Man ten stogą rauna... Aš iš 3a klasės, tu iš kurios ?
3D geriauCold-hearted;D rašo:2D:D
Katsas- Forumo mėgėjas
hmm... nezinauxDDD ir kodel cia taip?
Cold-hearted;D rašo:hmm... nezinauxDDD ir kodel cia taip?
nes in 2D tu nematai obejktu esanciu salia perspektyvos XD
Usotsuki- Kuklus forumo dalyvis
- Pranešimų skaičius : 187
Registration date : 2007-06-15
Puslapis 2 iš 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
:: Pagrindinis :: Klubo reikalai
Puslapis 2 iš 9